Recenzii

Suntem foarte multumiti de aceasta firma de administrare. Si prestatorii de servicii, parca altfel discuta la nivel de firme.

Ionel Paduraru, presedinte asociatie

Despre Boghis Administrator Blocuri


Infiintata in anul 2004, S.C. Boghi's Management S.R.L. numara in prezent 20 de angajati: administratori, personal intretinere, juristi si contabili. Cea mai mare realizare de pana acum, pe langa punerea la punct a asociatiilor din punct de vedere fiscal, legal si birocratic, a fost gestionarea mansardarii unui bloc din Constanta.

S.C. Boghi's Management S.R.L. urmareste continuu ca interesele proprietarilor sa fie respectate si cauta ca acestia sa cunoasca beneficiile administrarii profesionale a proprietatii.

S.C. Boghi's Management S.R.L. nu va inteprinde niciodata si in nici o circumstanta nici un fel de actiune care in mod constient sa conduca la un prejudiciu adus proprietarilor sau proprietatii.

S.C. Boghi's Management S.R.L. administreaza proprietatile potrivit standardelor profesionale europene de profil, urmarind astfel asigurarea, protejarea si cresterea calitatii vietii, a confortului ocupantilor, a securitatii acestora, avand misiunea de a optimiza cheltuielile, de a diminua si elimina pierderile si bineinteles de a creste valoarea imobilului si de a o mentine pe o perioada cat mai indelungata de timp, toate acestea printr-un management performant al proprietatii.

S.C. Boghi's Management S.R.L. Administrare Blocuri este o firma cu capital integral romanesc.

S.C. Boghi's Management S.R.L. Administrare Blocuri asigura servicii profesionale de administrare a imobilelor, administrare a asociatiilor de proprietari, managementul proprietatii, precum si a serviciilor conexe si complementare.

S.C. Boghi's Management S.R.L. Administrare Blocuri garanteaza prin experienta si portofoliu.
Copyright © S.C. Boghi's Management S.R.L. 2010